Inmiddels een traditie: het delen van het artwork van 100copies. De ‘Bicycle Art’ van Thomas Yang wilden we nu ook wel een keer echt op kantoor hebben hangen. En zo geschiedde!

Om de zoveel tijd brengt Yang een nieuw ontwerp uit en elke keer zijn ze een lust voor het oog, zeker als je een fietshart hebt. Op het betreffende moment was het de beurt aan nummer 41 met de titel “Never Look Back”.

“Voor je, is het onbekende en waar een avontuur wacht. Voor je, is een uitdaging die je al geaccepteerd hebt. Voor je, rij je door, verover je elke heuvel – ook als de zon brandt en de pijn op de loer ligt. Voor je, voorwaarts, kijk nooit achterom / Never Look Back”, aldus Yang. Veel beter dan dit zouden we het niet kunnen omschrijven. Dit is het verhaal bij deze print en is iets dat misschien wel voor elke rit geldt. Wij worden er nu in ieder geval iedere keer bij de koffie aan herinnerd. Over inspiratie gesproken…

Afmetingen: 840mm X 420mm
Print Quality: Offset Lithographic Printing met 2 spot Pantone kleuren voor kleurechtheid en een hoog-kwaliteit afdruk. Geprint op 270gsm Citrine papier (Colorplan).

Zoals bij elk ontwerp worden er slechts 100 gemaakt. Op moment van schrijven zijn er van “Never Look Back” nog 25 beschikbaar. Ook andere prints zijn er nog. Ze kosten omgerekend ongeveer € 79,- (Dit is exclusief verzenden en dergelijke vanuit Singapor).

Via 100copies