Paul Smith komt regelmatig voorbij hier op de blog. Zo heeft hij eens een aantal fietsen ontworpen. Ook heeft hij diverse producten samen met Rapha ontworpen. En nu heeft hij zijn 531 collectie online gezet. Niet heel veel producten maar een stuk of 16 verschillende.

De naam 531, is een link naar de 531 buizen van Reynolds die vroeger veel werden gebruikt en nu alleen nog op bestelling te verkrijgen zijn. De collectie is voor de sportieve fietser. Zo zijn er sommige kledingstukken die je echt alleen aan doet tijden het fietsen, en andere zijn meer geschikt voor na het fietsen. Uiteraard is aan het design veel tijd besteed, maar ook aan functionaliteit. Zo zijn er allerlei zakjes en ritsjes te vinden.

Tja, en wat ons dan weer direct opvalt is de prijs. Het goedkoopste kledingstuk uit de 531 collectie is een T-shirt van € 110,-. Wil je dan een T-shirt van Merino wol, dan mag je € 191,- Oké, het is natuurlijk  makkelijk om te klagen over de prijs, en er zijn ook andere merken die ook erg prijzig zijn, en we houden af en toe ook wel van dure dingen. Maar iets minder was leuk geweest. Al was het alleen maar voor de T-shirts. Goed eruitzien doet het allemaal wel! Strakke designs met kleur en zo te zien erg mooie afwerking. Ook de materialen die ze hebben gebruikt zijn top!

Even nog enkele producten: Een mooie donkere Merino wollen wielershirt met lange mouwen en mesh stukken € 286,- Een vrolijke oranje Cycling Hoodie van Merino wol en met windproof stukken € 320,- Een korte broek voor € 225,-  En het topstuk qua prijs in ieder geval, is de oranje fietsjas met “temperature control” voor € 705,-  De meeste producten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen.

Winkelen kan je bij Paul Smith

Hieronder enkele plaatjes.

paulsmith-531-kortebroek paulsmith-531-hoodie paulsmith-531-tshirt2 paulsmith-531-shirt paulsmith-531-tshirt paulsmith-531-weatherjacket

paulsmith-531-weatherjacket2

 

Gerelateerd