BBB Cycling is gespecialiseerd in fietsaccessoires, -onderdelen en -kleding. Met een productrange van meer dan 1.500 producten over meer dan 40 productgroepen in 42 landen, is BBB Cycling een belangrijke speler in de fietsgroep van Pon (Pon.Bike). Ze zijn op zoek naar een:

Account Manager Zuid-West Nederland

14 maart 2019

Wat ga je doen?

Vanwege de groei van BBB Cycling en de ambitieuze plannen in de toekomst zijn we op zoek naar een Account Manager. In deze voltijdse functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van onze relatie met onze dealers en het verder uitbouwen van het merk BBB.

Wij zijn op zoek naar een Account Manager met retail ervaring, een commerciële instelling, goede contactuele eigenschappen en een ambitieuze persoonlijkheid.

Je bent onderdeel van een dynamisch team bestaande uit Belgische en Nederlandse Account Managers. Binnen dit team speel jij een belangrijke rol om vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive, resultaten te boeken.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt minimaal over het volgende:

 • Een opleiding op MBO + /HBO niveau
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als Account Manager
 • Een positieve en commerciële instelling
 • Hands on, Can do mentaliteit
 • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden
 • Ervaring in de tweewielerbranche
 • Duidelijke en aantoonbare affiniteit met sportief fietsen
 • Woonachtig in de regio Zuid-West Nederland is een pré

Wat bieden wij?

Een zelfstandige en creatieve voltijdse functie in een hecht team. BBB Cycling kenmerkt zich door een informele cultuur, binnen een jonge en dynamische internationale omgeving. Bij BBB Cycling staat de klant op nummer één, waarbij een servicegerichte, gedreven en klantgerichte persoonlijkheid goed past.

Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris
 • Korting op eigen producten
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Wie zijn wij?

BBB Cycling is gespecialiseerd in fietsaccessoires, -onderdelen en -kleding. Met een productrange van meer dan 1.500 producten over meer dan 40 productgroepen in 42 landen, is BBB Cycling een belangrijke speler in de fietsgroep van Pon (Pon.Bike). Al 20 jaar maken wij producten die door de jaren heen meer dan 100 product- en innovatieprijzen hebben gewonnen.

Wij maken onze producten met passie en dit levert een directe bijdrage aan het plezier van enthousiaste fietsers in verschillende landen over de hele wereld. Je kan wel zeggen dat BBB Cycling ‘Part of your Ride’ is. Wij zijn onderdeel van elke rit, brengen plezier in het fietsen, en zorgen ervoor dat fietsers meer tijd op hun fiets doorbrengen samen met hun vrienden.

BBB Cycling maakt onderdeel uit van Pon.bike. Pon is een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië. Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan.

Interesse?

Kom jij ons Sales team versterken? Reageer dan hier