Voor de vaste volgers van ons is het geen geheim dat we altijd vrolijk worden van mooie oplossingen om je fiets op te bergen. Vooral prominent aan de muur heeft onze voorkeur. Vaak is het een opbergsysteem voor alleen je fiets en soms is er nog een opbergplankje waar iets opgezet kan worden.

Deze keer werden we gewezen op een meer completere oplossing voor je racefiets aan de muur. Met allerlei plateautjes kun je naast je fiets bijvoorbeeld ook je schoenen, helm en je bandenplak- reparatieset erin kwijt. De BikeDock ziet er robuust uit en met 6,2 kg is hij dat ook wel. Je kan voor de zwart gepoedercoate stalen fietsenhanger de schappen zelf indelen. Bij deze hanger gaat het vooral om de functionaliteit al ziet het geheel er strak uit. Niet direct design, maar daar zorgt als het goed is je fiets voor! Er wordt ook een “kussentje” meegeleverd zodat je fiets niet beschadigd wanneer je hem ophangt.

De prijs vinden we eigenlijk wel hoog, namelijk 249 euro. Maar als je zelf helemaal niet handig bent en je hebt een strakke oplossing nodig, dan is dit voor jou misschien een uitkomst. Hij is vanaf eind januari leverbaar. Met de goede fiets ziet het er strak uit!

Op Artivelo kan je kijken bij welke fietsenzaken hij in het echt te zien is.

bikedock-4 bikedock-bmc bikedock-derosa bikedock-3 bikedock-1

Tags: