Het wegwielerseizoen loopt al weer ten einde en dat houd in dat velen hun conditie op een andere manier gaan proberen bij te houden de komende winter.

De een pakt de cyclocrosser, de ander gaat mountainbiken (wat eigenlijk een zomersport is) en weer een ander pakt de baanfiets. En voor die laatste groep is het natuurlijk extra leuk dat het seizoen voor het baanwielrennen weer is begonnen met allerlei leuke wedstrijden om naar te kijken. Zo was er afgelopen weekend het EK baanwielrennen 2013 in Apeldoorn, waar Nederland het trouwens erg goed deed. Elis Ligtlee behaalde goud met de sprint en Keirin.

Heb je dit evenement gemist, dan kan je de komende maanden nog terecht bij de diverse zesdaagses die dichtbij te vinden zijn.

Renners die je zoal zult tegenkomen zijn: Ligthart, Stroetinga, Markus, Mulder, Büchli, Kenny, Kneisky, Brisse, Keisse, De Ketele… etc etc.

Zesdaagses zijn echt een aanrader voor een avondje uit omdat het de hele avond actie is! Hieronder nog enkele foto’s van vorig seizoen als warmmakertje.

zesdaagse-ffwd zesdaagse-miss zesdaagse-rabobank zesdaagse-markus