Backstage met Velozine en Racefietsblog.nl

Iedere fietser heeft met het ene merk meer dan met het andere. Waarom is niet altijd even goed uit te leggen, het is eigenlijk altijd een kwestie van gevoel. Hoe leuk is het dan als je een keer een kijkje achter de schermen kan nemen bij zo’n merk?!

Samen met de mountainbikers van Velozine willen we onze volgers, na Merida en Specialized, nu ook de mogelijkheid geven om eens bij Cannondale te gaan kijken! Ook deze Amerikanen hebben een gevestigde naam bij zowel het mountainbiken als racefietsen, en met goed recht. In Oldenzaal huist hun Europese kantoor en daar worden ook alle fietsen samengesteld. Geloof ons, dat is echt leuk om eens van dichtbij te zien.

Vandaar dat we het dit keer ook op een vrijdag organiseren zodat je bedrijf in actie kan zien.

Het idee is dus dat je meer over het merk te weten komt en natuurlijk gaan we fietsen! De omgeving rond de vestiging in Oldenzaal leent zich daar perfect voor. De vaste routes van het personeel zullen zowel de mtb-ers als wielrenners aanspreken. Alle voorzieningen zijn aanwezig en je hoeft alleen je fietsspullen mee te nemen. Cannondale zorgt voor de fietsen!

Het programma op vrijdag 23 oktober is als volgt;

  1. 12.30 uur Aankomst
  2. 12.31 uur Koffie!
  3. 13.00 uur Welkomstwoord door Velozine en Racefietsblog.nl
  4. 13.15 uur Cannondale aan de beurt!
  5. 14.00 uur Vertrek mtb-ers en wielrenners
  6. 16.00 uur Terug. Douchen, ontspannen, hapje, drankje
  7. 17.00 uur Einde programma, huiswaarts!

Lijkt het je dus leuk om meer te weten te komen over Cannondale en eens met de crew van Velozine en Racefietsblog daar een stuk te gaan fietsen op een Cannondale fiets, schrijf je dan in via het formulier achter onderstaande knop. We hebben plek voor ongeveer 20 mensen. Er gaat dan een groep mountainbiken en een groep wielrennen. Maak je geen zorgen over het tempo, daar wordt natuurlijk rekening mee gehouden. En misschien overbodig om te vermelden, maar deelname is uiteraard gratis! (Deelname kan alleen plaatsvinden via inschrijving vooraf)

Let op; er is maar een beperkt aantal plekken, wees er dus snel bij. Is het vol, schrijf je dan alsnog in voor de reservelijst, want er wil nog wel eens een plekje vrij komen!


Eventbrite - Backstage bij Cannondale met Velozine en Racefietsblog