Iedere fietser heeft met het ene merk meer dan met het andere. Waarom is niet altijd even goed uit te leggen, het is eigenlijk altijd een kwestie van gevoel. Hoe leuk is het dan als je een keer een kijkje achter de schermen kan nemen bij zo’n merk?!

Samen met de mountainbikers van Velozine willen we onze volgers, na Merida, nu ook de mogelijkheid geven om eens bij Specialized te gaan kijken! De Amerikanen zijn een van de pioniers van het mountainbiken en in het profpeloton zijn ze nadrukkelijk aanwezig met Etixx – Quick Step, Tinkoff Saxo en Astana. Dat ze goed zijn met fietsen is wel duidelijk. Het merk ademt fietsen en dat zal je ook terug zien in hun kantoor.

Het idee is dus dat je meer over het merk te weten komt en natuurlijk gaan we fietsen! De omgeving rond de vestiging in ‘s-Heerenberg leent zich daar perfect voor. De vaste routes van het personeel zullen zowel de mtb-ers als wielrenners aanspreken. Alle voorzieningen zijn aanwezig en je hoeft alleen je fietsspullen mee te nemen. Specialized zorgt voor de fietsen!

Het programma op zaterdag 6 juni is als volgt;

  1. 12.00 uur Aankomst
  2. 12.01 uur Koffie!
  3. 12.30 uur Welkomstwoord door Velozine en Racefietsblog.nl
  4. 12.45 uur Specialized!
  5. 13.30 uur Klaarmaken voor fietsen
  6. 14.00 uur Vertrek fietstocht
  7. 16.00 uur Terug. Douchen, ontspannen, hapje, drankje
  8. 17.00 uur Einde programma

Lijkt het je dus leuk om meer te weten te komen over Specialized en eens met de crew van Velozine en Racefietsblog daar een stuk te gaan fietsen op een Specialized fiets, schrijf je dan in via het formulier achter onderstaande knop. We hebben plek voor ongeveer 30 mensen. Er gaat dan een groep mountainbiken en een groep wielrennen. Maak je geen zorgen over het tempo, daar wordt natuurlijk rekening mee gehouden. En misschien overbodig om te vermelden, maar deelname is uiteraard gratis! (Deelname kan alleen plaatsvinden via inschrijving vooraf)

Update 6 mei 21.30u; De plekken voor het wielrennen zijn voor nu vol, maar – vooralsnog – zijn er nog wel plekken voor het mountainbiken beschikbaar. Ook leuk! Als alle plekken vergeven zijn kan je wel nog inschrijven op een wachtlijst.


Eventbrite - Backstage bij Specialized met Velozine en Racefietsblog

Gerelateerd