Al scrollend door m’n Instagram feed komen er altijd heel veel fietsen en fietsgerelateerde zaken voorbij. Opvallend is dan ineens een afbeelding waarbij er alleen maar tekst op een zwarte achtergrond voorbij komt. Door deze ‘afwijkende’ post op m’n timeline werd ik nieuwsgierig. Zo afwijkend bleek het niet te zijn, ook deze afbeelding bleek fiets-gerelateerd.

Een van de personen die ik volg had een ‘repost’ van deze afbeelding gedaan. Het origineel komt van het Instagram account @bandofclimbers. Eenmaal op deze account beland verscheen er een glimlach op mijn gezicht! De account behoort tot een webshop waar ze een tiental posters en een t-shirt verkopen. Of zoals ze zeggen; “British designed cycling prints and apparel”. De designer van deze posters steekt zijn voorliefde voor België en de klassiekers niet onder stoelen of banken. Daarnaast vindt je er ook nog een tweetal posters die ‘Il Pirata’ eren.

Via een overkoepelende webshop heeft Stuart Anderson een eigen online afdeling waarop hij zijn eigen items verkoopt. Posters zijn verkrijgbaar in A4 of A3 formaat en kleding zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met L. Gek genoeg geen XL; wellicht is de gedachte dat je eerst gaat trainen voordat je een t-shirt van @bandofclimbers mag dragen. Overigens heeft Stuart Anderson naast foto’s van de items uit de webshop ook genoeg andere mooie wieler-kiekjes op z’n account. Ook zonder dat je wat koopt dus leuk om te volgen.

band-of-climbers-3-cyclo-cross band-of-climbers-1 pantani

Tags: