Producent van fietsaccessoires, -onderdelen en -kleding BBB is gevestigd in Leiden. Het is door twee oud-wielrenners opgericht en is er bijna geen fietsenwinkel meer waar je niet hun producten terug kan vinden. Hun producten zijn tegenwoordig in 42 landen verkrijgbaar. Vanwege de internationale groei van BBB Cycling en de ambitieuze plannen in de toekomst zijn ze op zoek naar een Account Manager voor het rayon Noord België. In deze (voltijd) functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van onze relatie met de dealers en het verder uitbouwen van het merk BBB.

Account Manager België West-Vlaanderen

 

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een Account Manager met retailervaring, een commerciële instelling, goede contactuele eigenschappen en een ambitieuze persoonlijkheid.

Je bent onderdeel van een dynamisch team bestaande uit Belgische en Nederlandse Account Managers. Binnen dit team speel jij een belangrijke rol om vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaten te boeken.

Wat vragen wij van jou?
Je beschikt minimaal over het volgende:

 • Een opleiding secundair onderwijs.
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als Account Manager.
 • Een positieve en commerciële instelling.
 • Hands on, Can do mentaliteit
 • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring in de tweewielerbranche en/ of affiniteit met het product fiets.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Het beheersen van de Franse taal is een plus.

Wat bieden bij?
Een zelfstandige en creatieve voltijdse functie in een hecht team. BBB Cycling kenmerkt zich door een informele cultuur, binnen een jonge en dynamische internationale omgeving. Bij BBB Cycling staat de klant op nummer één, waarbij een servicegerichte, gedreven en klantgerichte persoonlijkheid goed past.

Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris met een contract naar Belgisch recht
 • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
 • Korting op eigen producten
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Wij zijn wij?
BBB Cycling, gevestigd in Leiden, is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in fietsaccessoires, -onderdelen en -kleding. We verkopen onze succesvolle productrange van meer dan 1.500 producten in 45 landen met sterke posities in de Benelux en Duitsland. We hebben een kledingcollectie met een perfect design voorzien van slimme innovatieve eigenschappen die de performance ondersteunen.We beschikken over een volledig eigen ontwikkelingsafdeling met ontwerpers die iedere dag werken aan innoverende en hoogwaardige fietsaccessoires voor de veeleisende liefhebber of de beginnende fietser. We zijn zelf allemaal fietsfanaten en dat helpt natuurlijk ook mee om dag in dag uit te werken aan de beste fietsaccessoires.

BBB Cycling is een belangrijke speler binnen Pon.Bike, de fietsgroep van Pon. De merken SantaCruz, Cervélo, Focus en Gazelle maken ook deel uit van Pon.Bike. Pon.Bike is een onderdeel van Pon Holdings, één van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Audi, Caterpillar, MAN en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië.

Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar, onze klanten en leveranciers omgaan.

Contact
Kom jij ons Sales team versterken? Heb je vragen over de functie? Dan kun je bellen met Arjen Buizer (Sales Manager) via 071-579 15 80. Direct solliciteren doe je hier.