Als je tegenwoordig een wieleroutfit wilt kopen moet je toch wel even je best doen om niet met een fel fluorescerend setje thuis komen. We zullen je er een handje bij helpen. Ben je niet van de felle kleding, maar ga je voor ingetogen en chique, zal de kleding van Atout je zeker aanspreken. Atout komt uit Polen. Niet direct het eerste land waar je aan denkt bij wielerkleding en de naam doet Frans aan. Bij Atout produceren ze wielerkleding voor zowel mannen als vrouwen en zoals we ‘gewend’ zijn, is de collectie voor mannen uitgebreider dan de vrouwencollectie.

Voor de dames
De damescollectie bestaat uit een drietal shirts en een bibshort. Van de drie verschillende jerseys hebben twee een volledige rits. Het andere shirt heeft een rits die tot borsthoogte kan worden geopend. Dit Cushion-jersey is ook gemaakt van een ander materiaal. De jerseys passen allemaal op de vrouw-specifieke bibshort. De bibshort is voorzien van bretels die zijn aangepast aan het lichaam van een vrouw. Zie de foto helemaal onderaan. De drie verschillende shirts hebben een tijdloze en chique uitstraling met ontwerpen die je niet dagelijks tegenkomt.

Voor de heren
De mannencollectie is zoals gezegd uitgebreider. Hierbij heb je keuze uit twee bibshorts, die alleen verschillen in kleur. Het aanbod qua jerseys is een stuk ruimer. Naast de negen jerseys hebben ze ook nog een tweetal jackets. De Jerseys hebben eveneens een ontwerp dat tijdloos, chique en uniek is. Let er wel op dat niet alle jersey een volledige rits hebben. De jackets zijn beiden van waterafstotende stof en qua ontwerp is het een mooie aanvulling op de collectie.

Om je kit compleet te maken, hebben ze een behoorlijk uitgebreid assortiment aan sokken. De sokken zijn gelijk voor zowel mannen als vrouwen. De maatvoering loopt van maat 36 tot 46, dus dat moet passen. Mooi is dat je qua sokken meerdere opties hebt die passend zijn bij een bepaalde jersey. Zoals de titel al aankondigt is de kleding van Atout goed betaalbaar. De broeken zijn verkrijgbaar voor een prijs rond de € 75,-. Jerseys beginnen bij een prijs van iets meer dan € 47,- en lopen op tot € 70,-.
Sokken koop je al voor minder dan € 7,- per paar en de duurste items zijn de waterafstotende jackets met een prijs van bijna € 85,-.

 

Meer info bij Atout

Gerelateerd