Biemme is een gerenommeerd en vooraanstaand Italiaans wielerkledingmerk dat al 40 jaar innovatieve producten op de markt brengt. Niet bekend bij het grote publiek maar in het verleden kledingsponsor geweest van Panasonic, Mapei, Lotto, Mercatone Uno, Acqua e Sapone en Gewiss Ballan. Om hun groei in custom-teamkleding te realiseren zijn ze op zoek naar sales agenten met een passie voor wielrennen.

30 maart 2018

Sales agenten met een passie voor wielrennen

 

Sinds vorig jaar zijn wij weer terug in het profpeloton en wel bij CCC. En heb je ooit de Maratona Dolimiti gereden dan zal je vast nog een shirtje van ons in de kast hebben hangen. Comfort is alles waar het bij Biemme om draait. Of het nu om de pasvorm, de materiaalkeuze of de zemen gaat, comfort voor de renner is altijd ons uitgangspunt.

Biemme wil de komende jaren een sterke groei realiseren in de verkoop van custom-teamkleding en is daarom op zoek naar enthousiaste Sales Agenten voor Noord Midden en Zuid Nederland. Als startende Sales Agent ben je geheel vrij in je werktijden en is deze functie ook prima te combineren met je huidige job. Wij stellen jou een complete sample kit beschikbaar en bieden een goede provisie- en bonusregeling aan. Voordat je op pad gaat zorgen wij dat je alle ins- en outs van ons productengamma weet.

Heb jij affiniteit en passie voor de wielersport, maak dan van je hobby jouw beroep! Interesse? Stuur een gemotiveerde e-mail naar: robert@biemmebenelux.com of bel: 06-23931677