Laten we beginnen met erg mooi nieuws voor de Team Wanty Gobert fans; het team rijdt dit jaar voor het eerst mee met de Tour de France. Dit is natuurlijk nog beter nieuws voor de renners en het team zelf. Je zal ze herkennen aan het blauw met de fluortinten.

Als je vluchtig kijkt dan lijken de outfits en de fietsen hetzelfde als die van vorig jaar. Maar wanneer je goed kijkt, zijn beide anders qua kleuren. De outfit heeft de randjes nu fluorgeel. Dit fluorgeel komt ook terug in de helmen van ZeroRH+. De schoenen (Northwave) zijn ook fluorgeel. Wat ons betreft precies subtiel genoeg om toch op te vallen.

Het spuitwerk van de Cube waar ze op rijden is ook minimaal aangepast. Je ziet het verschil aan de binnenkant van de voorvork, die niet meer wit is maar blauw met een uiteinde fluororanje. Net als het stuur, de stuurpen en het stuurlint. Dat stuurlint is trouwens bij sommige fietsen fluorgeel. Ook de zitbuis is nu aan de bovenkant wit. Minimale verschillen dus. Zoals je op de foto’s ziet rijden ze komend jaar nog met de Dura Ace groep van afgelopen jaar.

Hierbij nog wat foto’s.

Via Cube

Tags: