Terwijl hier iedereen zich een weg baant door een dik pak sneeuw, heeft Campagnolo het over de nieuwe zomercollectie. Kleding welteverstaan. Er zijn 7 verschillende shirts en sommige ook nog in verschillende kleurstellingen. De prijs ligt tussen de € 99,90 voor de Iridio Jersey tot € 159,- voor de C-Tech Jersey. De grootste maat is XXXL.

Als je voor een donkere look wil gaan, dan zit je goed want je kan helemaal in het zwart als je dat wil. Dan zijn er zelfs nog armstukken, een jacket, een gilet en handschoenen in dezelfde stijl. Als je toch liever een kleurtje hebt dan kan dat ook prima. Wat wel opvalt op de foto’s is dat de shirts gemaakt van de dunnere stoffen best wel doorschijnen aan de voorkant. Naast de kleur is er ook qua pasform voor ieder wat wils. Van performance fit tot aero tot racefit.

Voor de bibs zijn er drie versies en een snelpak. Een van de broeken, de C-Tech Bibs niet beschikbaar waardoor op dit moment de Magnesio Bibs de duurste is met € 189,-

De dames hebben veel minder keus. Een paar shirtjes (ook hier is het doorschijnen aan de voorkant een dingetje) en helaas geen bib maar alleen een broek met zeem.

De liefhebber krijgt meer info bij Campagnolo