We zagen in het voorjaar al een paar foto’s voorbij komen van de schijfremmen van Campagnolo en we hadden eerlijk gezegd wel verwacht dat ze nu wel officieel gelanceerd zouden worden, maar zover is het toch nog niet. Wel lieten ze zien dat ze niet helemaal stil hebben gezeten de afgelopen maanden.

Op de stand van Campagnolo op Eurobike was een nieuwe Ridley in Lotto-Soudal kleuren uitgerust met de nieuwe schijfremmen. Campagnolo wil graag alles eerst getest hebben door de profs, maar zolang de UCI het niet aandurft valt er natuurlijk weinig te testen. Mogelijk komt daar voor komend seizoen verandering in en kunnen ze dus hun profs laten rijden met de schijfremmen alvorens ze het definitief op de markt brengen.

Of doen ze dat stiekem toch al? Een stukje verder op de stand van Canyon stond namelijk een Aeroad CF SLX Disc met Gorka Izagirre’s naam van Movistar erop. En volledig uitgerust met de schijfremmen van Campagnolo in combinatie met een Super Record EPS groep. Het lijkt er dus wel op dat ze de profs kilometers laten maken met de nieuwe remmen om het testen niet op zich te laten wachten.

Campagnolo-Disc-3 Campagnolo-Disc-2 Campagnolo-Disc-4 Campagnolo-Disc-5 Campagnolo-Disc-6 Campagnolo-Disc-7Campagnolo-Disc-8

Campagnolo-Disc-8-Canyon-Movistar Campagnolo-Disc-9-Canyon-Movistar Campagnolo-Disc-10-Canyon-Movistar

Gerelateerd