Om de dienstverlening aan bestaande en nieuwe klanten verder te verbeteren is Canyon Nederland op zoek naar een Customer Service medewerker voor hun Service Center in Eindhoven. Je zal onderdeel uitmaken van een team dat zich elke dag inzet voor de verdere ontwikkeling van Canyon in Nederland.

canyon_logo

Customer Service medewerker

12 aug 2017

Canyon is een toonaangevende fabrikant van race, mtb, triathlon, urban en fitness bikes. Onze directe aanpak onderscheidt ons van de competitie. Het leveren van de hoogste kwaliteit en beste service hebben bij Canyon de prioriteit. Constant zijn wij op zoek naar verbeteringen om de concurrentie voor te blijven en Canyon naar een hoger plan te tillen.

Canyon Nederland is opgezet in 2012 om alle Nederlandse klanten van ondersteuning te voorzien: op technisch vlak (onderhoud, reparaties, garantie) maar ook als aanspreekpunt voor informatie over verkoop of orderverloop. Daarnaast wordt vanuit het Canyon Service Center in Eindhoven de lokale marketing bedacht en uitgevoerd. We vormen een toegewijd team dat zich elke dag hard inzet voor de verdere ontwikkeling van Canyon in Nederland. Om onze dienstverlening aan bestaande en nieuwe klanten verder te verbeteren zijn wij daarom op zoek naar een Customer Service professional die ons team zal uitbreiden en versterken.

Waarom hebben we jou nodig?
Het takenpakket van de Customer service professional zal bestaan uit:

 • Het leveren van hoogwaardige klantenservice via telefoon, email, chat en op events
 • Verkoop en technisch advies richting Canyon klanten en potentiële klanten
 • Verbeteren van de klantenserviceprocessen om zo tot een beter serviceniveau te komen
 • Assistentie van de Customer Service Manager gedurende dagelijkse werkzaamheden

Ben jij de juiste kandidaat?​
We zijn op zoek naar een kandidaat met de volgende eigenschappen:

 • Ruime ervaring in een klant ondersteunende rol
 • Uitmuntende communicatieve skills
 • Gezonde dosis geduld en klantvriendelijkheid
 • Stressbestendig, geordend en gestructureerd
 • Vloeiend in Engels, Duits is een PRE
 • Passie en een gedegen kennis van fietsen en alles daaromheen
 • Bereidheid om incidenteel te werken in weekenden en vanuit het hoofdkantoor in Koblenz voor het volgen van trainingen
 • Full time beschikbaar en woonachtig in de regio Eindhoven

Wat hebben wij te bieden?
Canyon is zonder twijfel een van de modernste en snelst groeiende bedrijven in de fietsindustrie. Dit brengt een uitermate dynamische werkomgeving met zich mee waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Voor deze functie geldt een marktconform salaris op basis van een full tijd dienstverband en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
Daarnaast zul je bij Canyon onderdeel gaan uitmaken van een jong, gemotiveerd en gezellig team met een uitstekende werksfeer waarin de liefde voor de fiets voorop staat.

Solliciteer nu!

Heb jij een passie voor fietsen en wil je aansluiten bij ons gedreven team? Dan ben jij de juiste kandidaat voor ons. We kijken uit naar het lezen van jouw CV en motivatie!

Meer informatie of solliciteren? Mail ons op netherlands@canyon.com

Over Canyon
Canyon Nederland is een onderdeel van Canyon Bicycles GmbH in Koblenz, Duitsland. Canyon onderscheidt zich al jarenlang door een unieke manier van verkoop, namelijk online en levering direct vanaf de fabriek naar de klant: het zogenoemde directe-verkoopmodel. Geen importeurs, geen dealernetwerk, alle fietsen worden uitsluitend verkocht via www.canyon.com. Dit heeft als gevolg dat we innovatieve producten van Duitse kwaliteit aan kunnen bieden tegen zeer competitieve prijzen. Voeg hieraan toe dat onze producten consistent de boventoon voeren in verslagen van specialisten uit de industrie en er liggen mooie kansen om te werken voor een bedrijf dat je carrière flitsend op gang brengt.