Ik denk dat er weinig wielrenners zijn, die zich niet al eens stiekem hebben vergeleken met de profs. Zeker met online platforms als Zwift, waarbij je ziet hoeveel vermogen iemand levert, is een vergelijk snel gemaakt. Maats organiseert samen met Zwift en Wahoo op donderdag 6 december een event, waarbij je niet alleen kan vergelijken met de profs maar waar je ook wordt uitgedaagd om ze te verslaan.

Gezellig feestje
Onder het genot van een hapje en een drankje zal de avond, naast de challenge ook vooral een gezellig feestje worden. Op een speciaal segment kan je de profs, maar ook vrienden en andere fietsfanaten uitdagen. Tof, maar ook zeker de moeite waard aangezien je een Wahoo Kickr kan winnen. Zowel voor de snelste heer als dame is dit de eerste prijs. Daarvoor hoef je trouwens niet per se de profs te verslaan, als je maar de snelste renner bent van de rest. De nummers twee gaan naar huis met een Zwift jaarabonnement en de derde prijs is drie maanden Zwift. De profs die je kan uitdagen zijn van Beat Cycling.

6 december om 18:30 bij Maats Amsterdam
Het event is, zoals gezegd, op 6 december en vindt plaats in de winkel van Maats. Deze vind je in Amsterdam aan de Van Woustraat 165. De deuren gaan om 18:30 uur open en tickets kan je via Facebook bestellen. De entree is gratis, maar op deze manier weten de mannen van Maats hoeveel mensen ze kunnen verwachten. Wil je een gooi doen naar de snelste tijd hoef je enkel je wielerschoenen en kleding mee te nemen, de rest staat allemaal klaar. Ook als je niet voor de challenge gaat ben je ook van harte welkom.

Meer info via Maats