Als liefhebber van unieke wielerkleding zou je eens kunnen kijken in de webshop van CREAMSeoul. Uniek, omdat het alleen in Korea verkrijgbaar is. Maar ook uniek vanwege de looks van de kleding. Één blik in zijn webshop en je weet direct waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. Een beetje voetbalkenner herkent shirts van Manchester City, Internazionale, Chelsea en Liverpool.

Naast de voetbal gerelateerde wielershirts en accessoires (petjes, arm- en beenstukken) heeft hij tevens een aantal klassementstruien waar hij zijn eigen draai aan heeft gegeven. Zo kan je de gele trui en bolletjes trui bestellen waar de sponsornamen zijn vervangen door zijn eigen naam. Oog voor detail heeft deze ontwerper zeker. Alle lettertypen zijn zelfs gelijk gebleven. Zo lijkt de gele trui van afstand bedrukt met ‘Campagnolo’, maar eenmaal dichterbij zie je dat dit logo is vertaald naar zijn eigen merknaam. Dit heeft hij overigens ook gedaan met de sponsornamen op de ‘voetbalshirts’. Of alles is afgedekt in verband met de rechten van de handelsnamen weten we niet.

Eigen ontwerpen heeft de ontwerper, Jinsub Shin, ook. In de webshop vind je bijvoorbeeld een jersey met de titel ‘Aloha’. Een vrolijk Hawaii shirt voor op de fiets dus. De kleding is allemaal van het merk ‘Cuore’, waar afgelopen jaar IAM Cycling nog in reed. Het is mogelijk om in de webshop te bestellen en het internationaal te laten verzenden. Tip is om dan wel even contact met de eigenaar op te nemen, tenzij je Koreaans onderlegd bent. Daarnaast zit er een pittig prijskaartje aan de kledingstukken van CREAMSeoul. Omgerekend € 110,- voor een hawaii-shirt. Tel daarbij € 45,- aan verzendkosten bij op en je bent al snel € 155,- kwijt. Maar, dan val je wel op!

Meer info via  CREAMSeoul.

Gerelateerd

Tags: