Net als afgelopen seizoen, zullen de helmen van ABUS ook komend seizoen weer zorgen voor de veiligheid van de renners van Movistar. Door een flinke verandering in de looks van het team, zullen ook de helmen een metamorfose ondergaan. De groene kleur zal plaatsmaken voor het helderblauw, zoals we dit ook al in het tenue hebben gezien.

In 2018 zullen de mannen van Movistar gaan rijden met de Aventor of de GameChanger. Waar we zelf de knalgele GameChanger hebben getest, zal deze bij team Movistar donkerblauw zijn, met helderblauwe lijnen en witte logo’s. Dezelfde kleuren komen terug in de Aventor. Een helm met open constructie die zorgt dat het hoofd koel blijft.

GameChanger ID
Bij ABUS hebben ze sinds kort een nieuw concept dat GameChanger ID heet. Met dit concept is het mogelijk om een helm te ontwerpen voor een groep van minimaal 50 renners. Ideaal voor teams, clubs en verenigingen om gesoigneerd en herkenbaar op de fiets te stappen. Hierbij gaat het niet enkel om de kleuren van de helm. Ook het toevoegen van motieven en/of logo’s van de club of vereniging is mogelijk. Naast de helmen van de Nederlandse continentale ploegen die met ABUS helmen rijdt, zie je hieronder nog een reeks mogelijkheden dat het GameChanger ID concept biedt.

Meer info over bijvoorbeeld prijzen en levertijden vind je op de site van ABUS

Gerelateerd

Tags: