Met het wereldkampioenschap cyclocross voor de boeg heeft de Rapha Store in Amsterdam een CX week gepland. Het WK wordt trouwens gehouden in Bieles (L) op 28 en 29 januari. Zaterdag zijn de dames aan de beurt en ook de junioren van de heren. Zondag is het de tijd voor de U23 en de heren Elite.

Op maandag 23 januari zullen Jeremy Powers en Sophie de Boer van 19:30 tot 21:30 in Amsterdam zijn om wat te vertellen over het komende WK. Met wat Belgische patat erbij wordt het vast een gezellige avond. Wil je trouwens een rondje (zo’n 1,5 uur op de racefiets) meefietsen met Jeremy en Sophie dan kan dat op diezelfde maandag met een start om 11 uur. Voor beide onderdelen kan je je gratis aanmelden via deze link.

En dan wordt er in het weekend op zaterdag de 28e (14:30 – 18:00) samen naar de dameswedstrijd (waar Sophie meerijdt) gekeken en daarna wordt er de film For the love of mud gekeken.
Zondag de 29e wordt er met de liefhebbers een cyclocross route gereden (voor verschillende niveau’s). Daarna wordt er gezamenlijk naar de elitewedstrijd (waar Jeremy meerijdt) gekeken met weer lekkere Belgische friet.

Wil je de 28e of de 29e meedoen dan kan je je hier opgeven, al kan dat nu nog niet. Hou het even in de gaten.

De locatie van dit alles is de Wolvenstraat 10 in Amsterdam.