Men zegt wel eens dat het ‘not done’ is om met een prof-tenue te fietsen. En hoewel wij vinden dat iedereen lekker moet doen wat hij of zij zelf het fijnste vindt, moeten we wel toegeven dat er maar weinig tenue’s ook daadwerkelijk mooi genoeg zijn om er mee rond te gaan fietsen. Eentje die zeker wél de moeite waard is en nu eindelijk ook in de winkel is Rapha’s kleding voor damesteam Canyon//SRAM.

Of het nou aan Canyon ligt of niet, ze doen het goed wat teamkleding betreft. De heren van Katusha fietsen er namelijk ook goed bij. Ander merk, maar ook fraai design. Rapha heeft voor Team Sky al een zeer uitgebreide collectie voor de fans, inclusief kinderjerseys! Behalve het t-shirt, cap en musette is er voor Canyon//SRAM nog niet veel fanmateriaal. Wat opvalt is de beperkte hoeveelheid sponsorlogo’s op de kleding. Dat is bij Team Sky eigenlijk ook zo, al zijn ze daar nog iets nadrukkelijker aanwezig.

De jersey en bib zijn gebaseerd op Rapha’s Pro Team collectie voor de heren en is dezelfde jersey en bib waar het team zelf mee rijdt. Geen half werk of replica’s dus. Dat zie je dan ook wel weer terug in de prijs. Voor de jersey en bib samen ben je 370 euro kwijt.

Dat het veel geld is staat buiten kijf. Maar dan heb je wel een heel fraai tenue. En je zal er geen kerel in tegenkomen, als het goed is. Dus ja dames, jullie vallen dus met jullie neus in de boter, wat ons* betreft.
(* het mannelijke deel van de redactie)

Prijzen
Aero Jersey EUR 160,00
Bib EUR 210,00
Gilet EUR 95,00
Snood EUR 17,50
T-shirt** EUR 40,00
Musette** EUR 17,50
Cap** EUR 25,00

(** items zijn binnenkort verkrijgbaar)

Om het dan helemaal compleet te maken kan je ook nog gaan voor de bijpassende Canyon ULTIMATE CF SLX 9.0 WMN TEAM CSR. Een hele mond vol en je krijgt er ook veel fiets voor. Een Carbon dames racer, afgemonteerd met Sram Red 22, Zipp 303 Firecrest wielen en een gewicht van 6,5 kg. De prijs is EUR 6199,-, tja als je toch geld aan het uitgeven bent.

Bekijk de collectie in de Rapha shop (of in de winkel in Amsterdam) en voor de Canyon racefiets moet je hier zijn.

Rapha-Canyon-Sram-teamkit-03 Rapha-Canyon-Sram-teamkit-05 Rapha-Canyon-Sram-teamkit-06 Rapha-Canyon-Sram-teamkit-09-tshirt Rapha-Canyon-Sram-teamkit-08 Rapha-Canyon-Sram-teamkit-10-cap-musette Rapha-Canyon-Sram-teamkit-02 Rapha-Canyon-Sram-teamkit-07

En de ULTIMATE CF SLX 9.0 WMN TEAM CSR

canyon-wmnteamcsr

Gerelateerd