December staat weer voor de deur en dat is een maand dat de portemonnee vaak tevoorschijn gehaald zal worden. Met de Castelli wallet is dat geen straf.

Een portemonnee met kasseien als opdruk, beter wordt het bijna niet. Voor de echte liefhebber van de klassiekers misschien wel een must-have. De portemonnee is gemaakt van het materiaal Tyvek. Een synthetische papiervervanger dat ook gebruikt wordt voor bijvoorbeeld wegwerpoveralls. Het scheurt niet, is waterbestendig en je kan er, net als bij papier, op schrijven. Al is dat laatste niet direct noodzakelijk bij een portemonnee.

De Castelli portemonnee ziet er erg tof uit met de opdruk van kasseien aan de binnen- en buitenkant. Het heeft twee grote vakken voor briefgeld. Deze vakken zijn aan de binnenkant voorzien van foto’s die een stukje geschiedenis van Castelli weergeven. Een van de binnenzijden is rood, met de bekende slogan van Castelli in witte letters: You know you’re getting an unfair advantage. Vouw je de portemonnee open dan zie je een cirkel met daarin het Castelli logo. Deze cirkel bevat twee openingen waarachter je je pasjes kan bewaren. Verder vindt je aan de binnenkant, naast de afbeelding van kasseien, een aantal logootjes van de nodige social media kanalen waarop Castelli actief is en de URL van de website. Aan de kopse kant van de portemonnee vind je nog twee openingen waar je bijvoorbeeld visitekaartjes in kan steken.

Het is een compacte portemonnee die toch meer dan genoeg ruimte heeft. Zo kan je er met gemak twaalf pasjes in kwijt, in combinatie met het nodige briefgeld. Een vakje voor klein/muntgeld zit er niet in. Wanneer je de portemonnee net in gebruik neemt is deze nog wat stug, maar het Tyvek materiaal wordt steeds soepeler naarmate je dit meer gaat gebruiken. De Castelli portemonnee is verkrijgbaar voor € 15,-. Gewoon leuk dus!

Meer info via Castelli

Gerelateerd

Tags: