Als je niet op Bike MOTION bent geweest en er morgen ook geen tijd voor hebt, dan heb je hier een overzichtje van allerlei moois. Gisteren voelde het in ieder geval lekker druk in de Jaarbeurs waar je tegenwoordig met hetzelfde toegangskaartje ook bij de E-bike Xperience en de Fiets en wandelbeurs naar binnen mag. Veel te zien en je moest soms even zoeken waar wat staat door de nieuwe opzet van de beurs.

Morgen is je laatste kans om op de Bike MOTION inspiratie op te doen voor het komend wielerseizoen. Meer informatie bij de Bike MOTION

Dit is wat wij zoal gisteren tegenkwamen.

       

Gerelateerd

  • Papageno

    NIce! Dank hiervoor. Uiteraard heeft St.Joris weer de mooiste fietsen. Had je gezien dat ze ook gravelracers in batch gaan produceren? Er stond een voorbeeld al klaar. Op https://www.wearesputnik.cc/ kun je hier meer over zien. Ik vond de Triathlon fiets bij Canyon ook mooi maar heb ook genoten van de knaloranje Cannondale Slate. Wel miste ik de Campagnolo en Shimano stands en vond ik de overige stands van de grote merken ook wel een stuk kleiner dan vorige jaren.