Op zondag 14 januari 2018 wordt de KOGA Trekkingdag georganiseerd. Een dag voor fietsers die graag langdurig en ver met de fiets op pad gaan. De Fietser in Ede opent haar deuren tussen 10 en 17 uur en de entree is gratis. Aanmelden is wel nodig.

Op deze dag kunnen bezoekers kennis maken met de KOGA Signature lijn. Deze fietsen zullen in verschillende kleuren, afmontages en maten te testen zijn. Daarnaast zullen er ook stands zijn van de merken Rohloff, Gates, Magura, Bosch en Schwalbe. Dit zijn de merken van de onderdelen waarmee een KOGA Trekking fiets kan worden uitgerust. De Signature collectie is een serie fietsen die geheel naar eigen smaak kan worden opgebouwd. Vandaar dat deze merken aanwezig zijn, zodat je de juiste info kan vergaren alvorens je een keuze maakt over de afmontage van je KOGA frame.

Naast al het materiaal dat er deze dag wordt getoond zijn er ook een tweetal lezingen en een workshop. Mark Beaumont (foto hierboven) komt vertellen over zijn wereldrecord avontuur waar hij in 80 dagen de wereld heeft rondgefietst. Ben je op zoek naar inspiratie voor een volgende trip dan kan Carla van Tatenhove je van alles vertellen over haar fietsavontuur door Peru, Bolivia en Noord Chili. De workshop hoe je het beste kan voorbereiden op een lange fiets trip wordt gegeven door Eric Schuijt. Wanneer je je opgeeft voor deze dag, kan je direct aangeven welke lezing of workshop je wilt volgen. Hier staan alvast de tijden bij, zodat je weet hoelaat je aanwezig moet zijn om niks te missen.

KOGA Trekkingdag
Zondag 14 januari 2018
10.00 tot 17.00 uur

Aanmelden kan via het formulier op de website.

Adres:
Experience Center ‘De Fietser’
Akulaan 2 (voor navigatie: badweg Ede)
6717 XN Ede

Foto via Mark Beaumont