Nog net voordat het jaar 2017 eindigt, komt het Duitse Sigma met een nieuwtje. Waar we ze tot op heden vooral kennen van de verlichting en computers voor op de fiets, hebben ze het assortiment nu uitgebreid met een drietal Pocket Tools.

Small, Medium en Large zijn de drie keuzes die Sigma je biedt als het om deze Pocket Tools gaat. De behuizing is van staal met daartussen verschillende gereedschappen. Het staal is gefosfateerd, waardoor het niet kan gaan roesten. De Pocket Tool Small heeft acht gereedschappen en de behuizing is voorzien van een rubberlaagje voor goede grip. Voor € 12,95 ben je onderweg voorzien van vijf verschillende inbussleutels, een Torx, en twee schroevendraaiers (plat en kruis).

De Pocket Tool Medium heeft in totaal zeventien tools. De Torx en twee schroevendraaiers zijn gelijk aan het kleine broertje echter heeft de Medium meer inbussleutels, een spaakspanner en een kettingpons. Ook zit er aan beide zijkanten een afneembare bandenlichter. De Pocket Tool Medium kost € 22,95 en dankzij zijn platte constructie past hij makkelijk in een zadeltasje of jersey.

De meest uitgebreide, en tevens grootste optie, is de Pocket Tool Large. In totaal heb je tweeëntwintig gereedschappen voor de prijs van € 34,95. Deze tool bestaat uit twee delen zodat hij beter hanteerbaar is. Na gebruik klik je de helften weer op elkaar en kan je hem gemakkelijk opbergen. De Pocket Tool Large heeft meerdere spaakspanners voor verschillende afmetingen, een ventielsleutel, een mes, een tooltje voor tussen de remblokken van je schijfremmen en last but not least: een flesopener. Naast deze items zijn de gereedschappen die aanwezig zijn op de Pocket Tool Medium ook terug te vinden in deze grootste uitvoering.

 via Sigma

Gerelateerd