Einde van het seizoen, maar nog altijd in bloedvorm? Komende maandag 10 oktober kan je laten zien wat je waard bent zonder risico op kleerscheuren, met een opzwepende Hazes op de achtergrond en een bitterbal als herstel.

Of Hazes ook daadwerkelijk opzwepend genoeg voor je is en een bitterbal goed voor je herstel is valt over te discussieren, maar dat je maandagavond wat leukers te doen hebt betwijfelen we ten zeerste.

Je kan dan namelijk in het Cyclinglab van Robic (bij wielerbaan Sloten in Amsterdam) de strijd aan gaan met 27 andere renners. In 2 legs van 14 renners wordt er op een Tacx Neo gestreden. Een soort van lab zoals de naam al zegt waar normaal gerichte trainingen worden afgewerkt met grote video schermen. Maandag worden die schermen gebruikt om tegen elkaar de Passo Pordoi (gem. 6,8% over 9,4km) te beklimmen. Dus je gaat met een soort van peloton allemaal tegelijk aan dezelfde klim beginnen. Wie blaast zich als eerste op en wie heeft nog de beste benen? Dat wordt lekker afzien! Rapha’s Mobile Cycle Club zorgt voor de sfeer om de inspanning heen.

En je doet het niet voor niets. De winnaar krijgt een inspanningstest van Robic en een jersey van Rapha. Dat lijkt ons een mooie prijs om je nog één keer helemaal leeg te rijden.

En naast meedoen is het door de relatief korte duur en de heftige inspanning nog leuk om naar te kijken ook lijkt ons.

Registreren voor de wedstrijd (gratis) doe je hier

Rapha_x_TIKKET_02_MCC-2-2

Tags: