De Prince van Pinarello was even van het toneel verdwenen, maar nu is hij er toch weer. Eigenlijk is de GAN-lijn omgegooid en heeft deels de naam Prince gekregen.

In het kort: de GAN en de GAN disk blijven bestaan. De GAN S wordt vervangen door de Prince en er is een Prince Disc bijgekomen. De GAN RS wordt vervangen door de Prince FX.

Pinarello GAN
De GAN is gemaakt van T600 carbon. Naast nieuwe kleuren is hij voor 2019 hetzelfde gebleven. Wel goed gedaan die lak in rood op rood.

Pinarello Prince
De Prince (voorheen GAN S) wordt gemaakt van T700 carbon en is er nu ook in een disc variant. Verder heeft de Prince een extra inkeping gekregen waar de bidon geplaatst gaat worden. Ook zitten er onderaan de voorvork nu de zogenaamde ForkFlaps voor extra aerodynamica. Om de fiets nog beter geschikt te maken voor Di2 heeft het frame ook een Think2 System met E-Link waarmee je de junctionbox van het Di2 systeem kan integreren in het systeem.

Pinarello Prince FX
De Prince FX (voorheen GAN RS) is gemaakt van T900 carbon en heeft ook de nieuwigheden die de Prince hierboven ook heeft. Dit model is er alleen met velgremmen. De fiets is er in verschillende nieuwe kleuren.

Meer info via Pinarello