Ze waren een tijdje niet op voorraad, maar nu gelukkig wel. En dat is precies op tijd! Afgelopen weekend was het in de Superprestige weer een echte moddercross en met de neerslag van afgelopen weken zijn ook de plaatselijke ronden alweer voorzien van de nodige modder. Zo hoort cross te zijn!

Bij Speedvagen zijn ze daarop voorbereid en hebben ze het perfecte schoeisel (laarzen) voor de mannen in de post. Maar ook als je als toeschouwer gesoigneerd langs het parcours wil staan kan je met deze Pit Boots voor de dag komen. De Speedvagen Pit Boots waren eerder al verkrijgbaar in het grijs, echter ging de verkoop behoorlijk hard waardoor ze lange tijd uitverkocht waren. Inmiddels heeft Speedvagen een nieuwe kleur, blauw, aan het assortiment toegevoegd en zijn ze weer verkrijgbaar.

De laarzen zijn dus verkrijgbaar in het grijs en in het blauw, zijn gevoerd en hebben een flink profiel onder de zool om je staande te houden in de modder en slijk. De laarzen vallen ruim, zodat het dragen van wollen sokken in de winter geen problemen geeft. De laarzen kosten $ 74,95 en ik zou niet te lang twijfelen aangezien het altijd erg hard gaat met die laarzen.

Meer info bij Speedvagen