Een schoen voor renners die genieten van elke fietstocht, daarvoor is volgens Spiuk de vernieuwde Rodda gemaakt. Niet al teveel technische details, maar een comfortabele schoen voor de recreatieve fietser. De Spiuk Rodda bestond al, maar voor komend seizoen is de schoen vernieuwd.

Comfort en de prijs zijn de belangrijkste pijlers van de Rodda schoen. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van kunststof waar het DSS (Drilling Shell System) bij is toegepast. Dit systeem zorgt, in combinatie met gedeelten van mesh, voor een goede ventilatie van de schoen. Om de schoen dicht te doen, zitten er drie velcro sluitingen op. De bovenste sluiting heeft een brede band over de wreef lopen. Ook als je een hoge wreef hebt, kan je de schoen sluiten zonder dat deze gaat knellen. De zool van de schoen is een combinatie van glasfiber en polyamide en het gewicht van een schoen in maat 43 is 327 gram.

De Spiuk Rodda heeft een adviesprijs van € 79,95. Hierbij kan je kiezen uit de kleuren wit, rood, zwart en fluor geel. Voor een goed beeld van de schoen kan je hieronder een 360 graden filmpje bekijken.

Via Spiuk

Gerelateerd