Het moment van de Ronde van Vlaanderen 2017 was niet dat Gilbert winnend over de meet kwam, maar dat de achtervolgende groep hard ten val kwam op de Oude Kwaremont. Van Avermaet, Naessen en Sagan hadden de achtervolging ingezet totdat Sagan met zijn stuur bleef haken in het jasje dat over de hekken hing.

Crime Scene
Sagan ging als eerste onderuit en voor Van Avermaet en Naessen was er geen ontkomen meer aan. In de val verloor Sagan zijn 100% fietsbril, die vervolgens door één van de volgauto’s is kapotgereden. In aanloop naar de komende Ronde van Vlaanderen heeft 100% een originele actie bedacht en zijn ze op zoek naar meer “slachtoffers” van de val. Hiervoor vragen ze je de val te reconstrueren op de crime scene van 2017.

“Slachtoffers” kunnen zich melden via de  waar je een foto van de reconstructie kunnen uploaden. Om je op weg te helpen is het witte silhouet van het slachtoffer op de Oude Kwaremont gemarkeerd. Vergeet niet de andere bewijsstukken in je reconstructie te verwerken. Naast het slachtoffer zijn dat: een fiets, een bidon, een fietsbril en natuurlijk een jas.

Winactie
De reconstructie moet uiteraard plaatsvinden op de Crime Scene. De beste reconstructies maken kans op prijzen van 100% en Kwaremont. Zo is er een limited Kwaremont bierfles van 75 cl of een 4-pack Kwaremont inclusief glas. 100% stelt een Speedcraft beschikbaar, net als een Hudson vrijetijdsbril en een T-shirt met logo van 100%.

Meer info over de crime scene 

 

Tags: