Helaas zullen we de Belgische fietsen van Eddy Merckx minder vaak op de tv gaan zien.

Omega Pharma – Quick Step rijdt dit seizoen op Specialized fietsen. Ook niet verkeerd. Maar die zien we al zo vaak. Wel sponsoren ze enkele pro cycling teams: Topsport Vlaanderen-Mercator en Wallonie-Bruxelles-Crédit Agricole.

Hier nog even het overzicht van de EMX van Eddy Merckx racefietsen van 2012:

De EMX-7 (Frame prijs: € 3995,-)

 

De EMX-5 (Frame prijs: € 3295,-)

 

De EMX-3 (Frame prijs: € 1995,-)

 

De EMX-1 (Frame prijs: € 1395,-)

 

Via Eddy Merckx

Gerelateerd

 • Camiel

  Zeer mooie fietsen, frames met vloeiende lijnen, kleuren en afwerking, alleen blijf ik de naam MERCKX niet mooi staan op de fietsen. Die letters passen gevoelsmatig grafisch voor mij niet bij elkaar. Maar das maar een persoonlijk smaak dingetje.
  Vooral het EMX-5 frame, erg mooi. En bij allemaal erg mooie balhoofdpartij, Voorvork en bovenbuis.
  Erg mooi.

 • Johny

  heb mijn derde Eddy Merckx fiets gekocht de EMX 7 een juweel !

 • NOËL

  Mijn tweede Merckx fiets de EXM7 is gewoonweg super merkte na een maand een heel lichte lakschade was 10 dagen later al in bezit van een nieuwe fiets

 • Dekeyser Benny

  waar kan ik aan die prijs zo een fiets kopen,ik ben gisteren in een fietsen winkel geweest maar daar waren de prijzen veel hoger dan dat ze hier vermeld staan

  mvg
  Benny

 • Charles Carmichael

  De prijzen die hier vermeld zijn betreffen de frameprijs en dus niet de prijs voor de gehele fiets, daarom zijn de prijzen in de winkel een stuk hoger denk ik.

 • davy

  Hallo,

  De prijs is enkel voor de kader !
  Dus de group en zo is hier niet in begrepen, voor een campagnolo super record group mag je toch rekenen op 1900 euro en dan nog eens FFWD F4R wielen 1250 euro. Het totaal van een EXM-7 komt dan al gauw aan de prijs in de winkel met name net onder 8000 euro.

  PS, voor de geintereseerden. Nu winterdeal voor EMX-5 en EMX-7 op de merckx website. Kader EMX-7 voor 3449 euro en record group voor 1500 euro.

 • neuville luc

  reeds mijn derde eddy mercks fiets de emx5 is gewoon super