Op zich is het winnen van een fietsshirt al leuk, laat staan het winnen van je droomfiets…*zucht*.  Bij Enve dachten ze dat dit laatste wel leuk zou zijn.

In samenwerking met een reeks framebouwers wordt je gevraagd de mooiste uit te kiezen. Deze bouwers waren aanwezig op het hoofdkantoor van Enve en de North American Handmade Bicycle Show (NAHBS). De merken waaruit je kan kiezen zijn: Sklar Bikes, Moots, McGovern, Cielo, Legor Cicli, Strong, Eriksen, Breadwinner, Crema, Mosaic, Alchemy Bicycles, Retrotech, Speedvagen, Alliance Bicycles, FiftyOne Bikes, 22 Bicycles, Saltair Cycles, Caletti, Calfee Design, Ti Cycles, W.H. Bradford en Stinner. Genoeg moois dus. Op de foto’s zie je een paar van onze favorieten.

De prijs is een custom fiets naar keuze door een van de deelnemende merken, afgemonteerd met Enve. Winnen doe je door online te stemmen en verder kost het je niets. We zijn alleen bang dat er best veel fietsliefhebbers mee gaan doen en dat maakt je kans om te winnen iets kleiner. Maar ach, wie niet waagt, die niet wint.

Meedoen kan dus bij ENVE en de winnaar wordt 30 april 2017 bekend gemaakt.

Gerelateerd

Tags:
  • Papageno

    Een custom fiets is fantastisch!! in Nederland kan ik St. Joris Cycles aanraden. Werkt ook met Enve en bouwt fantastisch mooie fietsen.