Caletti Easton Dream Bike

Een droomfiets winnen waar je heel weinig voor hoeft te doen én waarmee je een goed doel steunt. Easton en Caletti willen met hun Dream Bike iets goeds doen. Nou, dat is gelukt!

Wij geven ook wel eens wat weg, laatst nog een mooie gereedschapskoffer bijvoorbeeld. De prijs die Easton Cycling weggeeft is van een iets andere orde. Namelijk een complete fiets en niet de eerste de beste. Een titanium Caletti met Shimano Dura Ace 9000 groep en uiteraard Easton onderdelen; volledig EC90 alsmede een EC90 Aero 55 wielset. In Santa Cruz, Californie gebouwd door Jon Caletti.

De prijs is onderdeel van de Handmade Bike Charity Raffle die Easton organiseert. Hiermee willen ze geld inzamelen voor een goed doel door middel van het verloten van een fiets. Easton werkt hiermee samen met vijf Californische framebouwers, te weten Calfee, Hunter, Black Cat, Rock Lobster Cycles en dus Caletti Cycles. Alle fietsen zijn uitgerust met Easton onderdelen. Elke framebouwer kiest zijn eigen goede doel. In het geval van Caletti naar de Shark Savers stichting. Je kan loten kopen a USD 5, maar als je regels goed leest zie je dat dit niet persé nodig is. Hoe meer loten je koopt, hoe meer kans je maakt. De winnaar wordt op de 3 februari gekozen. Dit is overigens ook de laatste fiets die wordt verloot dus grijp je kans!

Naast het feit dat het om een goed doel gaat vinden we het vooral ook een hele mooie fiets. Het gaat om een maat 54 overigens dus hij zal niet iedereen passen, maar de fiets gaat vast ook mooi samen met het behang in de woonkamer.

Meedoen kan via www.facebook.com/eastoncycling

 

Caletti Easton Dream Bike

Caletti Easton Dream Bike

Caletti Easton Dream Bike

Caletti Easton Dream Bike

Caletti Easton Dream Bike

Caletti Easton Dream Bike