Vorig jaar voor het eerst; het NK Tegenwindfietsen. Er is bijna niets Hollandser dan dat. De wind vol op de neus en stoempen maar. Je hoeft er geen wielrenner voor te zijn om te weten hoe dat voelt. En als je denkt dat je met je tripletje aan het werk kan, zit je er naast; gewoon op de stadsfiets! Niemand minder dan mtb-legende Bart Brentjens was vorig jaar de sterkste, dus je moet wel wat in huis hebben. Nieuw, en vooral heel leuk dit jaar, is de ploegentijdrit waarbij je met drie teamleden mag laten zien hoe goed jullie het waaieren meester zijn.

Zo zal je het ondermeer op kunnen nemen tegen Breukink en Van Poppel die met de ploegleiding van Roompot mee zullen doen. Vorig jaar was het in een mum van tijd uitverkocht en dit jaar zal dat niet anders zijn. Het gaat om slechts 300 plekken en het is al over 2 dagen! Donderdag 11 december 2014 dus!

We geven 2x 2 kaarten weg!
Denk jij dat je kan stoempen, dan is dit je kans om dat te laten zien; het NK gaat alleen door met minimaal windkracht 7! We mogen twee keer twee kaarten (á 25 euro per stuk) weggeven aan onze lezers, waarmee je deelname dus gegarandeerd is. Samen met je fietsmaatje a.s. donderdag naar de Oosterscheldekering terwijl je er bijna vanaf waait, dat moet heerlijk zijn! Meedingen is alles behalve ingewikkeld; motiveer in een reactie onder dit bericht waarom je mee wilt doen. Het enige dat we voor je deelname terugvragen is een kort verslagje van hoe je de dag hebt beleeft, aangevuld met wat fotootjes. Makkelijk toch?

Morgen (woensdag) om 12 uur zullen we laten weten wie de kaarten van ons krijgen. Zo heb je nog even tijd om vrij te vragen, maar ook nog even tijd om je voor te bereiden.

UPDATE Woendag: Het wordt ons wel heel makkelijk gemaakt zo maar Jacco de Vries en Peter Jansen gaan er beide met twee kaarten vandoor! Heel veel succes morgen en we er later graag meer van!
UPDATE 2: Het is allemaal korte termijn en daardoor kan één van de winnaars helaas toch niet meedoen morgen. Dus we hebben nog twee kaarten. Eerst komt, eerst maalt!

NK Tegenwindfietsen Facebookpagina

 

Tags: