Is fietsen niet de oplossing voor (bijna) alles? Goed voor de gezondheid, minder parkeerproblemen, beter voor het milieu en ga zo maar verder. In Buenos Aires denken ze er ook zo over en daar hebben ze een paar hele mooie posters voor laten maken!

Op de Nederlandse en Belgische wegen is het al vaak vol en druk door de vele auto’s, terwijl toch ook veel mensen de fiets gebruiken voor hun dagelijks vervoer. In veel buitenlandse steden is dat echter niet het geval en is de auto het voornaamste vervoermiddel. Naast de opstoppingen levert dat natuurlijk nog veel meer problemen op, waaronder de belasting voor het milieu. In Buenos Aires zien ze die problemen ook en daarom willen ze hun inwoners aanmoedigen vaker met de fiets te gaan. De campagne die hiervoor sinds 2010 loopt heeft er al voor gezorgd dat het gebruik van de ‘publieke’ fietsen met zes keer is toegenomen. Goed voor de stad en goed voor de inwoners. En daar hebben ze paar hele mooie posters bij laten maken!

Buenos Aires - Better by Bike  |  Racefietsblog.nlBuenos Aires - Better by Bike  |  Racefietsblog.nlBuenos Aires - Better by Bike  |  Racefietsblog.nlBuenos Aires - Better by Bike  |  Racefietsblog.nlBuenos Aires - Better by Bike  |  Racefietsblog.nl

Theinspirationroom.com

 

Gerelateerd