Bij BBB verkopen ze alles en nog wat voor fietsen. Op de Eurobike hadden ze een middelmatig grote stand met een paar nieuwigheden.

Zo was er naast de eerder genoemde fietsverlichting heeft BBB een smartphone houder (voor Iphone 4/5 en Samsung Galaxy) waarbij je de telefoon op je stuur kunt bevestigen. Leuk is dat je de telefoon ook rechtop kunt zetten zodat je zelf kan filmen tijdens het fietsen (wel verticaal = brievenbus videos).

Daarnaast is er een full frame bril (dus onder en boven een frame) waarbij je nog steeds de lenzen kan wisselen met een eenvoudig draaisysteem. (zie foto). Ook een fietspomp met een mogelijkheid om luchtpatronen te gebruiken is nieuw. Tot slot zijn er de nieuwe pedalen voor de racefiets. Look compatible.

bbb-bril bbb-phone bbb-phone-mount

bbb-pomp

Gerelateerd

  • Mark

    Je kan met de telefoonhouder ook “rechtop” filmen, de sleutelgat of selfie-stand.(waarom mensen zo filmen/fotograferen is me een raadsel, ziet er toch niet uit op je laptop/beeldscherm/tv)????? Verder is het een fijne houder, kan zowel op stuur als stuurpen gemonteerd worden en je kan niet alleen jezelf filmen maar ook gewoon wat je zelf ziet. Heb hem nog niet in de regen geprobeert maar zou waterdicht moeten zijn.