Het is december dus er wordt een aardig beroep gedaan op ieders kado-creativiteit. Wij helpen daar graag een handje bij!

De Sint mag dan weer net de boot terug hebben gepakt, die andere bebaarde vriend staat alweer bijna voor de deur.  Mocht ons vorige stukje over dit onderwerp niet tot voldoende inspiratie geleid hebben, wellicht dat de volgende ideeën kunnen helpen. Prijs en verzendkosten staan erbij, dus met een paar klikken kan je klaar zijn en kan je voor de dag komen met een origineel kerstkado waar je haast iedere fietsliefhebber blij mee maakt!

Look Mum No Hands – Podium Pants

Misschien wel het leukste kado uit deze lijst. De Podium Pants van de Londense fietswinkel Look Mum No Hands. Een 3-pack boxershorts voor de klassementsrenner, de sprinter en de klimmer. Eventuele bijpassende grapjes mag je er zelf bij verzinnen.

GBP 25 + GBP 8 verzendkosten. Hier te bestellen; http://shop.lookmumnohands.com/products/podium-pants

podiumpants

 Cinelli koerspetje

Koerspetjes zijn al zo oud als het fietsen zelf maar sinds de helm definitief zijn plaats heeft verworven in de standaard uitrusting van een wielrenner zie je ze minder. Maar ook onder je helm kan je prima hem prima dragen, helemaal als het weer slechter wordt. En dat kan ook met stijl! Wie anders dan Cinelli heeft een aantal stijlvolle koerspetjes in het assortiment, waaronder deze Italo 79 variant.

EUR 15 + EUR 9,40 verzendkosten (ze leveren snel). Hier te bestellen; http://www.wingedstore.com/caps/italo-79-white-18.html

cinelli-petje

Sockeloen wielren sokken

Niets zo saai als sokken kado krijgen. Voor de renner is de sok echter een serieuze zaak. Hij mag niet te lang of te kort zijn, als een gegoten zitten én ze moeten natuurlijk mooi zijn. Bij Sockeloen begrijpen ze dat als geen ander én dan zijn ook nog eens zeer betaalbaar.

va EUR 7 en EUR 2,95 verzendkosten. Hier te bestellen; http://www.sockeloen.nl/sockeloen-wereldkampioen.html

sokken-wereldkampioen

Lola Bikes & Coffee – Kampala Gold koffie 250gr.

Hiermee sla je meerdere vliegen in één klap. Het is eigen merk koffie van een ‘fietscafé’, je gaat er daadwerkelijk (zij het kort) harder van fietsen én je steunt er een wielerclub in Uganda mee.

EUR 7,70 + EUR 6,95 verzendkosten (dus doe er nog maar wat bij). Hier te bestellen; http://www.lolabikesandcoffee.nl/lola-shop/product/kampala-gold-250g

kampala_gold

Voor de stijlvolle gentleman; Manchetknopen

Manchetknopen en horloge zijn eigenlijk de enige sieraden voor een man. Deze hebben we al eens eerder laten zien, mooier wordt het bijna niet. Als je weet dat hij zweert bij Dura-Ace kan je ook nog deze overwegen.

EUR 48,87 + EUR 5,78 verzendkosten. Hier te bestellen; http://www.shapeways.com/model/289389/bicycle-chainring-cufflinks.html

manchetknopen-fietsen

Rapha werkschort

We kunnen niet de hele Rapha winkel plaatsen natuurlijk maar dit vonden wij wel een origineel kado. Onmisbaar in elke schuur waar aan een fiets gewerkt wordt. Doe er meteen wat voor jezelf bij om die verzendkosten goed te maken 😉 “Die koop je toch ook voor een euro rikkie bij de Action?” Ja, maar die heeft geen subtiel roze Rapha-randje.

EUR 45 + EUR 15 verzendkosten. Hier te bestellen; http://www.rapha.cc/workshop-apron

rapha-werkschort

Velominati – The Rules (boek)

Er gelden nu eenmaal bepaalde regels. Daarmee onderscheidt de renner zich van de rest die van de wereld die toevallig ook op een fiets rijdt. Aldus de mannen van Velominati. Iedere renner haalt hier wel een paar regels uit om naar te leven.

EUR 15,95 + EUR 2,00 verzendkosten. Hier te bestellen (BlueOn Bike) http://blueonbike.nl/the-rules.html

velominatirulesboek

Racefietsblog t-shirt; Pain is for Cyclists

Het ultieme kerstkado? Dat is natuurlijk niet aan ons, maar dat wil niet zeggen dat we hem niet aan mogen prijzen!

EUR 25 + EUR 3 verzendkosten. Letterlijk hier te bestellen! Maar hier toch maar een link; https://racefietsblog.nl/shop

pain-electric-blue-tshirt

 

Tags: