Het was even redelijk stil in wielerland maar het nieuwe jaar gaat al meteen met een paar leuke dingen van start, waaronder de fietsbeurs Velofollies in België.

Elke fietsbeurs is anders en heeft zijn eigen sfeer, zo ook Velofollies. Wij gaan er altijd graag naartoe vanwege de goede en ontspannen sfeer, zoals de Belgen dat zo goed kunnen. Niet geheel onbelangrijk is dat er genoeg te zien is. Dat was vorig jaar ook goed voor elkaar en dat verwachten we voor dit jaar ook. Je vindt er onbekende merken die je in Nederland niet of nauwelijks tegenkomt maar ook juist wèl bekende merken die zich niet lieten zien op andere beurzen. De koers zelf krijgt altijd wat extra aandacht. Een aantal Belgische ploegen zullen zich presenteren tijdens de beurs en onder andere Sep Vanmarcke en Greg van Avermaet zullen aanwezig zijn.

En net als vorig jaar is het weer het goedkoopst om je tickets online te kopen. Dan zijn ze voor volwassenen maar € 10,- terwijl ze aan de deur € 14,- zullen zijn. Kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen respectievelijk € 5,- en € 7,-.

Info en tickets op Velofollies.be