Fietsen in de stad is toch niet iets voor wielrenners of toerfietsers? In eerste instantie zou je denken van niet, (los van het feit dat veel wielrenners in een stad wonen en dan eerst die stad door moeten fietsen om bij het favoriete rondje te fietsen.) maar je kan natuurlijk niet altijd fietsen. Zeker niet als je met je vriend, vriendin, man of vrouw een stedentrip aan het doen bent.

Maar nu dus wel. Met de nieuwe boekjes van uitgeverij Kosmos die komt met een reeks: Fiets & The City (beetje cheesy maar goed). Stedenboekjes met leuke wijken, leuke terrasjes, winkeltjes en dat allemaal met handige fietsroutes door diezelfde stad. Dus toch fietsen tijdens je stedentripjes!

Op dit moment zijn er 6 bestemmingen, of eigenlijk 7 omdat Antwerpen en Gent in 1 boekje staan. Daarnaast is er een boekje voor Amsterdam, Barcelona, Londen, Parijs en Berlijn. De prijs is 7,99 euro dus dat valt reuze mee!

Kosmos Uitgevers

Ze doen me trouwens van de buitenkant “een beetje” aan Rapha denken 🙂 Dus even zoeken en inderdaad… je krijgt er zelfs een mooi Rapha logootje op de achterkant van het boekje erbij (zie laatste fotootje).

fietsboekjerapha  fietsboekjerapha2