Zoals je van Specialized gewend bent, hebben ze ook dit jaar weer een event waarbij de nieuwe collectie wordt getoond. Op zondag 16 september nodigt Specialized je uit op het Europese hoofdkantoor in ‘s-Heerenberg voor de Specialized Day.

Om 9:00 uur openen de deuren van het hoofdkantoor. De gehele collectie staat klaar in de showroom en daar kan je ook de nieuwste producten bekijken. Schoenen, helmen, kleding en alle modellen fietsen zullen aanwezig zijn. Kijken naar mooie spullen onder het genot van een hapje en drankje is natuurlijk leuk, maar nog leuker wordt het als je ze ook daadwerkelijk kan testen. En ook dat kan tijdens de Specialized Day bij Test the Best.

70 fietsen staan klaar om te testen
In totaal staan er die dag 70 beschikbare fietsen klaar om getest te worden. Ben je in de race voor een nieuwe Specialized dan is dit de dag voor een testrit op de nieuwe Specialized Venge of Tarmac disc. Leuke is dat je hier meteen de S-works modellen kunt testen. De Venge is er alleen met schijfremmen, de Tarmac is er met schijfremmen en velgremmen. Ook kan je een testrit maken op een Diverge, Roubaix of Ruby. Voor de crossers zal de Specialized Crux ook aanwezig zijn.

Ook de offroad rijders komen aan hun trekken want naast de cross en gravelbikes die hierboven genoemd zijn, zullen ook meerdere mountainbikes aanwezig zijn op het event. Zo zal onder andere de nieuwe EPIC EVO er zijn. Net als de Epic HT, Epic WMN en de Stumpjumper. Onderstaande video geeft een mooi beeld van de editie van vorig jaar en kan je zien wat je 16 september kan verwachten. Het event is gratis te bezoeken en wil je graag een fiets testen, vergeet dan je wieleroutfit niet. Voor de zekerheid zou ik ook even eigen pedalen meenemen. Inschrijven is niet nodig. De Specialized day eindigt om 17:00 uur.

Specialized Day
Wanneer: 16 september 2018
Hoe laat: van 9:00 uur tot 17:00 uur
Waar: Specialized Europe,¬†Zeddamseweg 84B, ‘s-Heerenberg
Kosten: gratis