Mensen maken graag foto’s. Kijk maar naar Instagram bijvoorbeeld. En fietsers zijn ook net mensen, dus die maken ook graag foto’s. Tijdens het fietsen. Maar hoe maak je nou een kudo-topper?

Het lijkt allemaal zo makkelijk om mooie foto’s te maken. En zolang je zelf blij bent met het resultaat, wie zijn wij dan om daarover te oordelen? Maar als je ambities iets verder gaan en jij ondanks verwoede pogingen op Instagram niet verder komt dan een like van je moeder en een van je vrienden (uit beleefdheid) dan moet je het misschien anders aanpakken.

Bij de Sportful Adventure Squad is het duidelijk dat ze wel weten hoe ze mooie plaatjes moeten schieten als we de (foto)verhalen op hun site bekijken. En gelukkig zijn ze ook niet te beroerd te delen waar je op moet letten als je tijdens een fietstocht mooie plaatjes wil schieten. Zoals het ernaar uitziet, gaan ze de komende maanden nog meer tips delen. Voor deze eerste serie hebben ze drie tips voor de fotografende fietser, ook wanneer je alleen maar een smartphone bij je hebt. De eerste drie zijn: “Weest bewust van je omgeving”, “Neem de tijd om te verkennen”, en “Er is meer dan de fiets”. Hoewel wij ons bij het laatste maar weinig kunnen voorstellen 😉 bewijzen ze zelf het tegendeel met voorbeelden. Kijk en leer!

Sportful Squadra Avventura

mooie-ford-bus mooie-lucht-foto mooie-fotos-sportfullsportful-squadra

Gerelateerd