Niets mis mee overigens, om een beetje ‘geek’ te zijn, als het om fietsen gaat zijn we dat allemaal wel een beetje. Ben je ook fan van Star Wars, dan kan je nu je hart ophalen.

Bioracer heeft samen met Disney namelijk een complete kledinglijn gelanceerd die helemaal gericht is op Star Wars. En dan niet een enkel shirtje, maar wel 15 jerseys en 2 broeken. Als je altijd al een keer met Yoda op je mouw rond had willen fietsen dan kan dat nu. Ze hebben vijf jerseys met karakters en iconen uit de filmreeks: Yoda dus, maar ook C-3PO, de Millenium Falcon van Han Solo, Boba Fett en Darth Vader.

Daarnaast zijn er nog twee “All over print” jerseys met planeten en ruimteschepen (wie wil dat nou niet) en drie jerseys die wat kunstzinniger van aard zijn. Wil je met enkel het iconische Star Wars logo rijden, dan kan je kiezen tussen zwart op wit of wit op zwart. Die zijn er overigens voor zowel mannen als vrouwen. De drie jerseys met de planeten Hoth, Tatooine en Endor zijn denk ik meer voor de echte kenners (ook vrouwen). Leuk is nog dat ze ook aan de kleine fans hebben gedacht met drie jerseys met daarop gestyleerde afbeeldingen van een Stormtrooper, Yoda en Darth Vader (die misschien nog wel het mooiste zijn?). De broeken zijn er in twee soorten, beide met logo en voor mannen, vrouwen en kinderen. Wij missen eigenlijk alleen nog Chewbacca.

Verkrijgbaar bij geselecteerde winkels (ook online). Via Bioracer