Je ziet steeds vaker geheel verzorgde fietsritten voorbij komen, maar meestal gaat het dan om een meerdaags event. Nu leek het Maats Cycling Culture samen met Le Coffee Ride het leuk om eens zo’n verzorgde roadtrip te organiseren voor één dag. Dus ’s ochtends uit, ’s avonds thuis.

Wat?
Je vertrekt in de vroege ochtend met een touringcar vanuit Maats Amsterdam. Je kan je racefiets meenemen want die past in de aanhanger van de touringcar. Dan wordt er naar Le Coffee Ride gereden in België. Deze koffiebar ligt in de regio waar Luik Bastenaken Luik wordt gereden dus mooi fietsen kan je daar zeker (zie foto). Maar voordat er wordt gefietst, wordt er eerst ontbeten.

Voor de rit worden er twee groepen gevormd. Eentje voor een route van 85 km met 1500 hoogtemeters en de andere voor 125 km met 2500 hoogtemeters. Je mag zelf kiezen. Na de rit wordt de dag afgesloten met een BBQ en allerlei biertjes (je hoeft zelf toch niet terug te rijden ;-)). En de touringcar zorgt ervoor dat je rond 23:00 uur weer in Amsterdam bent. En als je wel eens met een social ride van Maats bent mee geweest dan weet je dat het aan gezelligheid niets zal ontbreken.

Wanneer?
Zondag 9 september 2018

Kost dat?
De prijs voor dit alles is € 60,-. Dus voor geheel verzorgd een dagje fietsen in België inclusief vervoer. Ondergetekende gaat in ieder geval mee. Er zijn trouwens maar 45 plaatsen beschikbaar.

Voor alle details en reserveringen kan je even bij Maats op de website kijken.