Van die kleding waarvan je in eerste instantie denkt “wat is dit?!” en “dat kan toch niet?”, maar die je steeds meer gaat waarderen hoe langer je er naar kijkt. Het merk State (we hebben ooit een Fixie van ze gereden) heeft regelmatig zulke kledingsetjes te koop. Vaak zijn het tijdelijke sets die erg snel verkopen.

De State 420 kledingset, die alweer is uitverkocht, is zo’n voorbeeld. Wat het dan precies is waardoor je ernaar blijft kijken, blijft moeilijk te zeggen. De afwerking met het zwart, kleuren die goed bij elkaar passen, de humor? Het gaat je in ieder geval wel wat aandacht opleveren als je hiermee gaat rijden. Hier rijdt er geen tweede van rond, zeker niet in combinatie met de broek. Deze set was dus speciaal voor 420 dag (zoek maar even op Google, het heeft te maken met een groenig goedje waar we in Nederland erg bekend om zijn). Maar er zijn ook genoeg andere sets en er komt elke maand een nieuwe set bij, dus regelmatig even in de gaten houden.

De prijs: zo’n 80 dollar voor een shirt. Enige minpunt is dat we de leuke shirts alleen op de VS site hebben kunnen vinden (op de UK site is veel minder keus qua wielerkleding) en nog niet in de EU. Want om een setje te laten verzenden moet je rekenen op zo’n 22 Euro extra.

Via Statebicycle

State-420-kir-01 state-kleding-3 state-kleding-6 state-kleding-5 state-kleding-8state-kleding-9 state-kleding-13 state-kleding-12state-kleding-1 state-kleding-2 state-kleding-11 state-kleding-10

 

Tags: