Als je voor vele miljoenen een profteam sponsort, dan is het in de eerste plaats natuurlijk fijn als ze dan ook met enige regelmaat op het podium belanden. Je naam komt dan tenminste goed en vaak in beeld. Maar op al die andere momenten, waarbij alle renners in een peloton over de weg vliegen, blijkt het moeilijk om eruit te springen. Tinkoff-Saxo in samenwerking met Sportful is het in ieder wel gelukt. Nu valt erover te discussiëren of een een camouflage patroon dan de beste oplossing is, maar cool is het zeker! En het feit dat ik er nu een bericht over aan het schrijven ben zegt ook genoeg denk ik.

En ok, het gaat om een trainingskit, dus we gaan het tijdens de wedstrijden zeer waarschijnlijk niet zien. Op zich is het ook niet heel raar om voor je training wat anders te gebruiken dan tijdens de wedstrijd, dat is bij veel andere sporten ook zo. Gisteren, op de eerste dag van het trainingskamp van Tinkoff-Saxo op Cran Canaria liet de volledige 30 man grote groep zich voor het eerst zien in de kleding.

De kleding zal vanaf 4 december te koop zijn. Het officiële tenue van Tinkoff-Saxo voor 2015 zal op 19 december in Moskou gepresenteerd worden.

Tinkoff-Saxo camouflage training kit by SportfulTinkoff-Saxo camouflage training kit by SportfulTinkoff-Saxo camouflage training kit by SportfulTinkoff-Saxo camouflage training kit by SportfulTinkoff-Saxo camouflage training kit by SportfulTinkoff-Saxo camouflage training kit by Sportful

www.tinkoffsaxo.com

Foto’s zijn van Breakthrough Media

Gerelateerd

Tags: