Soms is het gewoon lekker om zondag op de bank mooie foto’s van racefietsen te kijken. Hierbij een kleine hulp daarbij. Field maakt al een tijdje best wel gave racefietsen en deze die eind september is afgeleverd is een heel fijn voorbeeld.

Het uitgangspunt was om een echte criterium racer te maken. Met oversized buizen, een Columbus HSS onderbuis en een op maat gemaakte achtervork is het volgens Field een echte criterium racefiets geworden. De kabels van de versnelling zijn geïntegreerd en de Di2 batterij is weggewerkt in de zadelpen. Verder heeft de fiets een Enve voorvork, Chris King onderdelen, Continental bandjes, Arundel stuurlint, Reynolds wielen en een Fizik zadel. (mocht je hem willen nabouwen).

Enige minpuntje is dat je nog kan zien waar de decals van de wielen hebben gezeten.

field-criterium-12field-criterium-9 field-criterium-2 field-criterium-3 field-criterium-4 field-criterium-5 field-criterium-6 field-criterium-7 field-criterium-8 field-criterium-9 field-criterium-10 field-criterium-11  field-criterium-13 field-criterium-14 field-criterium-15  field-criterium-16

Bij Field vind je nog veel meer moois

Gerelateerd

 • Peter

  Ik heb begin dit jaar een Field besteld, hopelijk heb ik hem begin volgend jaar…

  • racefietsblog

   Dat is niet verkeerd zeg! We zijn benieuwd naar de foto’s.

 • Bas

  Heel goede foto’s, dat mag gezegd.