Giant blijft een populair merk. Volgens mij heeft iedereen wel eens in zijn leven op een Giant fiets gereden, of rijdt er nog steeds op.

Zelf ben ik nog in het bezit van een oude Giant Cadex 3 MTB wat jaren geleden toch een erg stoere fiets was. Voor mijn gevoel zijn ze bij Giant (eigenlijk vooral bij de racefietsen) een tijdje het gevoel qua design kwijt geweest. Ik zou ook niet zo snel meer een Giant kopen. Maar het lijkt erop dat ze het gevoel weer terug beginnen te krijgen. Zo is er de nieuwe Propel, die er gewoon erg goed uitziet! Vooral de versie met de geïntegreerde zadelpen waar Belkin mee rijdt. Team Belkin zorgt natuurlijk ook voor extra publiciteit, maar die gaat volgend jaar verdwijnen want Belkin gaat samenwerken met Bianchi. En Giant dan…? De geruchten gaan dat zij Team Argos Shimano van racefietsen gaan voorzien.

Hieronder wat fotootjes van de Eurobike 2013. We zien ook de fiets van Marianne Vos en de TCX Advanced. Mooie afwerking bij die laatste crosser. Nu maar hopen dat ze het goede gevoel blijven houden!

(en de laatste foto hieronder van de Defy Advanced SL0 laat nog even zien hoe het niet moet. Sorry hoor maar die zadelpen? Dat kan toch niet!!!… lijkt elk moment te kunnen afbreken qua dikte in vergelijk met het frame).

giant-vos

giant-tcx3

giant-tcx2

giant-tcx

giant-propel-2-eurobike

giant-propel-rem2-eurobike

giant-propel-rem-eurobike

giant-propel-eurobike

giant-vreemd