Met het naderende voorjaar en de (voorzichtig) stijgende temperaturen kan de winterkleding bijna voor een maand of acht de kast in. De periode van arm- en beenwarmers komt er weer aan. Van GripGrab ontvingen we de Aquarepel set arm- en beenwarmers.

Onze armwarmers hebben maat M en zijn waterafstotend. Ze zijn gevoerd en voelen wat stugger aan dan armwarmers zonder waterafstotende eigenschappen. Op de pols zitten reflecterende logo’s en aan de bovenkant zit een elastische boord waar in het rood het logo van GripGrab is verwerkt. Om zeker te weten dat ze waterafstotend zijn hebben we ze toch even onder de kraan gehouden. En ja; het werkt. Totdat je de kraan vol open zet, maar we gaan er dan ook niet vanuit dat je ermee onder een waterval gaat staan.

De beenwarmers zijn eveneens maat M en waterafstotend. Een extra toevoeging hierbij is dat er ook een windprotectie in zit. Deze windprotectie zit alleen aan de voorkant van de beenwarmer en op deze plek voelt de stof wat gladder dan de rest. Ook bovenaan de beenwarmer zit de elastische band met rode logo’s.

Aan de binnenkant van de producten vind je een L of een R, welke aangeeft aan welke arm (of been) deze moet. Slim; met name ook omdat de arm en beenwarmers voorgevormd zijn. Mocht je deze aan de verkeerde arm (of been) doen, past het wel, maar zit het minder prettig.

Een set armwarmers kost € 39,95 en weegt 60 gram. De beenwarmers kosten € 59,95 en een set weegt 130 gram.

Via GripGrab

Gerelateerd

Tags: