We doen al enige tijd verslag van de 24-uurs races van het Baum Cycles Endurance Team. Om zo’n race te volgen is soms al een opgave, laat staan om deel te nemen! Het zijn mannen met een grote motor en veel passie. Passie voor het wielrennen en natuurlijk ook voor de fiets waarop het team rijdt; de fraaie handgemaakte titanium fiets van Baum Cycles. Het team is op zoek naar nieuwe coureurs voor het seizoen 2017 als aanvulling op de vaste renners.

En dan moet je niet denken dat het Baum Cycles Endurance Team een toerclubje is. Met gemiddelde snelheden van rond de 40km/u worden de 24-uurs races gereden. Veel oud-profrenners zullen je concurrenten zijn en het zijn echte wedstrijden waarbij het team om de podiumplekken strijdt. Waar er dan wordt gereden? Denk aan de circuits van Monza, Zandvoort, de Nurnburgring, Le Mans en Brand Hatch.

Lijkt het je wat om renner te worden in dit team? Hieronder hun vacature;

Coureurs gezocht voor Baum Cycles Endurance Team

Sta jij met ons aan de start op beroemde circuits in Europa? Weet jij vanaf 2017 met ons de weg naar het podium te vinden? Dit jaar gaan wij op zoek naar een aantal nieuwe coureurs voor de uitbreiding van ons unieke cycling team gespecialiseerd in 24h racing!

baum_logo

Op basis van de aanmeldingen maken wij een voorselectie, onze Scout zal je gaan volgen en een aantal coureurs gaan wij in de loop van het jaar uitnodigen voor een wedstrijd als stagiair.

Waar letten wij op?:
– je bent een team player
– je hebt ervaring als wedstrijdrijder
– het spreekt je aan om in estafette te koersen
– je verliest geen motivatie als het ’s nachts om 3 uur regent
– je vindt koersen in het buitenland leuk
– je hebt een nuchtere kijk op het leven

lees verder

 

 

Gerelateerd