Er zijn zoveel manieren om je fiets op te bergen. Hangend, staand, liggend, half zwevend etc. etc. Er is nu weer een Kickstarter project die de fiets schuin aan de muur hangt door DaHÄNGER.

Door deze methode heb je iets meer ruimte dan wanneer je ze recht hangt. Drie fietsen boven elkaar moet dan ook geen probleem zijn. Je hebt dan per fiets drie bevestigingspunten; twee voor de banden en eentje voor je pedaal. Je zet je fiets op twee steuntjes voor je banden en haakt dan je pedaal in de derde steun. Daarna hangt je fiets als het ware. Het haakje voor je pedaal is gemaakt in de vorm van een poppetje die met z’n voeten het pedaal vasthoudt. Leuk gedaan. Ze maakten trouwens al fietsenhangers, maar dit is weer een nieuw projectje van ze.

Wanneer de fietsen hangen ziet het er goed uit, dus in je woonkamer zal het ook niet misstaan (beetje afhankelijk van je fiets natuurlijk). Ze stellen dat wanneer je het kan tillen, het ook niet te zwaar is om het op te hangen.

De verwachte verkoopprijs gaat $ 60,- worden maar voor nu kan je je inschrijven voor $ 49,- via Kickstarter en als het streefbedrag wordt gehaald dan kan krijg je de DAN. Je kan kiezen uit de kleuren wit, blauw en rood.

 

Gerelateerd

Tags:
  • An Do

    Wat gaaf! Heb eindelijk een site gevonden die houten muurbeugels verkoopt.

    https://www.cavetown.nl/

    Heb er net een besteld. Ben benieuwd!