Niet dat we hem persoonlijk kennen, maar als we de verhalen moeten geloven is Rigoberto Uran een bijzonder sympathiek persoon. In drie video’s laat hij ‘zijn’ Colombia zien en ook nog een andere kant die je waarschijnlijk nog niet kende.

De echte grote overwinningen laten vooralsnog op zich wachten, maar met een etappe en 2e plek in de afgelopen Tour heeft hij laten zien dat hij nog wel iets in zijn mars heeft. Die resultaten wachten wij rustig af terwijl we wegdromen bij de beelden van zijn thuisland Colombia. Nu wisten we wel dat Zuid-Amerika veel moois te bieden heeft, maar de combinatie met een fiets maakt het allemaal nog net iets mooier.

Natuurlijk zien we hem op de SuperSix van zijn sponsor Cannondale voorbij komen, maar en passant neemt hij ook nog de Slate mee om ook over de onverharde wegen te kunnen rijden. De eerste twee video’s laten met name zien hoe hij fietst door de omgeving, zonder verder ergens toelichting op te geven. Helaas misschien, want het is altijd wel leuk om het verhaal erbij te horen. Desalniettemin mooi genoeg om te kijken. De derde video laat een kant van Rigo zien die wij nog niet kenden. Hij blijkt namelijk ook een eigen “Go Rigo Go!” kledinglijn te hebben met kantoor, personeel en alles erop en eraan. En met kleding voor zowel hem als haar met accessoires. Druk baasje dus, die Rigo!

Zijn kleding is te vinden op GoRigoGo

Tags: